Friday, March 25, 2011

TANAMAN YANG MEMUASKAN HATI...

alhamdulillah tanaman kami akhirnya dh boleh jual dan membuahkan hasil yang baik.. memang membanggakan betul bila tgk tanaman sendiri then kita jual senidri.. tak sangka...





























KANGKUNG YANG PALING BEST!!!



TIMUN


KACANG PANJANG



BAYAM





Sunday, March 20, 2011

ALHADULILLAH... AKHIRNYA LULUS DAH PUN LESEN L.

walaupun lese L tu bgi korunk bese jerk... bagi sy ia amat berharga coz bkan senang kita nk lulus bt lesen...
skunk nie mcm2 cara nak dpt lesen ngan mudah.. pling kurang lulusnya lesen sy nie hasil dari usaha saya sendiri...
 itu yang amat dibanggakan sekali sebab jarang nak tengok orang buat lesen mengguanakan usaha sendiri.. tahu nak mudah jerk... ish3.... tpi ape2 pun.. ALHAMDULILLAH.... akhirnya penantian ku berhasil dan berjaya... amin....

Saturday, March 19, 2011

TANAMAN HAMPIR MATI...

nie lar dyer orang kata bertindak dulu sebelum berfikir......
memang lar tanaman tu kena letak baja tapi saper kater sampai sekilo?? 
gie bantai letak baja banyak2 akibat nya tanaman tu amek masa sehari jerk nak mati..
tpi saya dah cuba untuk selamatkan tanaman tu ngan siram air banyak2... coz kangkung kan perlukan banyak air..... so,...... setiap kali nak siram tu biar sampai air tu melempah kat alur tepi batas tu... huhuhu....
ni semua memang salah saya lar.. sebagai GM(Genreal Manager) patut lar ader sifat ambek tahu tentang pembajaan tu... adoi.... maafkan saya kawan2 satu group ngan saya... saya tak sengaja...... 

Tuesday, March 15, 2011

AKHIRNYA.. MONTAGE (dalam bentuk iklan) CIAP JUGAK!!


hrm..... dkat 2minggu nak ciapkn kejer nie.. aidoiy....... x ckop tido nak bnde nieh.... akhirnya siap jgak.. tpi bru jerk lpaskn stu tgungan datang plak tangungan yg lain.. bila ley rest nie.... badan mmg dah tak bermaya jerk...
tpi yg pling -penting semua ini akan hasilkan satu kejayaan yang membuahkan hasil.....

video

Friday, March 11, 2011

SHOOT FOR MY ADVERTISING( PUBLIC SPEAKING )

alahai... thankz sgt2 for kwan2 adikku..... toge n the geng.. huhuhu..korunk mmg sporting tok tlg akq nk bt iklan hehehe.... t korunk ley jadi model akq lagikan..hehehehehe... pasnie biar serius ckit k.... xmo main2... hehehehe.... ape2 ade rezeki i blanje mkn k.. huhuhu..

Tuesday, March 8, 2011

JAGA LAR KAU KAMBING!!!

heeeeee.... geram tol!!!! kenapa lah kambing tu pegi makan tanaman(kangkung) saya! eee..... pantang cuti lama sikit... dah saya nie GM( general manager ) kalau lah tak ambek tindakan secepat mungkin abis lar kangkung saya..... dah lar baru jerk nak naik.... dah kena makan... nie satu hal lagi kenapalah tak ada sesape nak betulkan pagar kat belakang tu ker.. hey...... kita mintk tolong die.. x memasal jerk kena marah balik!! adoyai... sabar jela... hrm...

Monday, March 7, 2011

CUTI OH CUTI....

bila sebut jerk cuti mesti semua suka kan.. tapi kali nie.. i cuti seminggu tapi tak ada sesape kt umah... kawan2 tak cuti... jadi x best lar... huhuhu... dan yang paling penting balik cuti bila kejer berlambak2.. bila masa nk spent time ngan family plak... adoyai penat giler...... mana nak tolong mak abah lagi...
 mana nak buat homework lagi... athoi..... serabut nak fikirkan bende2 nieh... lebih baik tak ada cuti dari  ada cuti... 
agak2 korang2 lah.... bila masa saya nie dapat relaks tanpa sebarang gangguan? huhuhuhu...
tapi yang paling best tunggu lar projek terbaru dari saya.. bikin gempak punyer... hahahahaha
amacam??
saper boleh challenge??

DAH TAK ADA MASA FREE......

alahai.... bila lar nk ader mse free nie.... asek buzy jerk spnjang masa.....
nk rehat pon dh x cukup.... tapi nie semua adalh pengorbanan untuk terus berjaya kelak...
bak kata pepatah.. bersenang-senang dahulu bersusah-susah kemudian... hehhee...
tak kira lar sakit or sihat.... asalkan usaha untuk berjaya tu tak pernah hilang....

SERABUT... :) + RINDU......

Alahai... serabutnyerrrur lar..... banyak bende nak kena buat pastu banyak nak pakai duit... dah lar tengah bulan nie... parak2.. huhuhuhu... Hope tanaman kami menjadi lar yerk.. hehehehe...
eh!!! tibe2 pulak teringat member2 duduk serumah dulu.. hehehehehe.. rindunyer lar kt korunk... rindu sangat2!!!! bila lar ley jumpe lagi.....?? entah korunk ingat kat saye ker tak... hrm..... harap2 ingat lar yerk....
hehehhee... WANY!!! ATER!!! LEEYAA!!! NAH!! AIDA!!! SUAHANA!!!!!..bila korunk nak dtg melawat sy kt cnie??? lalalallaa tpi kalau IQIN,KAKAK, and NAB.. ader lagi kat cnie.. xder lar rndu sgt.. hari2 jumpe... huhuhuhu....
selalu merindui kamu??

kamu2... juga...