Thursday, July 14, 2011

2 MINGGU PRAKTIKAL.....

pergh!!!! cam x cayer saya dah 2minggu kerja kt sini!!!(jujurco sdn bhd).. tapi bkn nak cakap lar... aritu saya kata kekok kan(x biasa) sekarang cam dah tak percaye memang best.... dalam office tak yah citer lar... cam dalam "clubbing.." speaker memang giler gempak pasang lagu kowt... hilang stress... hahahha.... k.siti, abang farhan and abang fauzi set programmer.. memang giler advance lar diorang nie buat system... huhuhu.. nak jadi cam diorang... hehehe.... yang paling penting diorang ni memang sporting giler kowt... terutama k.siti coz banyak ambik berat pasal kitorang.. kalau nak pegi and balik tu die siap tolong tanyekan kat k.habibah kowt... hehehe tQ k.siti.. i love u coz banyak bagi tunjuk ajar dekat kitorang...
Nak dengar satu cerita menarik tak?? ape?? ape??? nak?? haaa........... nie nak bagitau lar nie.. minggu nie (16/7-17/7) kitorang dapat ikut pegi family day dekat cameron highland..... aicewah.... memang best lar.. baru masuk dapat ikut kowt.. hehehe.. then minggu depan (23/7-24/7) kitorang dapat join event jet ski pulak.. pergh!! kalau join tu ler2 dapat rm50.00 1 hari.. kalau 2 hari maksudnyer?? $$$$$
kuang3x..... saper taknak join... dah lar best pulak kowt.... setakat nie alhamdulillah kerja makin mudah nak buat.. dengan bantuan2 programme2 saya nie hahahaa...... erm... rase cukop kowt cerita sampai dekat sinie... kalau nak dengar cerita lagi tunggu lar posting yang akan datang.. hehehehee.. coz kalau nak cerita memang tak pernah habis... jangan kate 3 hari 3 malam... 3 bulan pon belom tentu lagi.... hehehe.. haaaaa..... kan saya dah start nak melalut nie...... habis lar kalau saya yang melalut pulak... hahaha.... dah3x... kang panjang pulak jadiknyer... ok.. tata.. wassalam.....

2 comments:

Cik Bib said...

erk...nama den ado sipi-sipi. ok bai...

LADY GREEN said...

huhuhuu.. of coz lar.. akq kn kaunter pertanyaan di area pinggirannn huhuhu...